Tough Viking

 
Hej Bloggare!

Hemlig uppdateringen som skulle komma var Tough Viking med Therese, det var skit kul äventyr men jobbigt!
Vi sprang total 7 km med 16 olika hinderbanor, vi klarade in till mål efter 1 timme och 28 min. Värsta hinderbana för mig var elektriska slingor som låg på 10.000 volt, jag fick 3 gånger elstötar!

Efter allt detta, var det inte alls kul för man fick träningsvärkar överallt i min kropp, till och med massor av blåmärker på ben. Men det var värt för det var sjukt kul äventyr.

Jag rekommenderar er att anmäla er till nästa år och ha minst ett partner med för att man blir mer peppad och då orkar man mer!
 

W.O.R.K

¤ Gina Tricot,199:- ¤
 
Hej

Jag åkte in till stan idag och kollade runt lite, varit på Gina Tricot och blev kär i en sportlinne som inspirerade mig, det är inte bara det utan det är också en sjukt skön linne. Sport-bh ingick också, bara rusa in till Fitness 24 Seven och byta om snabbt till träningskläder och sedan springa in till gymmet och se mig med min nya linne med massa av ordet "WORK", det måste kännas bra!! 
*
Hi

I went into town today and looked around a bit, been at Gina Tricot and felt in love with a sport tank top that inspired me, it's not only that but it's also a soft nice linen. Sport-bra was also included, so now I want just rush in to Fitness 24 Seven and change quickly into workout clothes and then run into the gym and see me with my new tank top with lot of word "WORK", it must feel good!

come back

 
Hej!

Jag är nu tillbaka till bloggen, hade helt tappat bort motivering med att skriva till blogg men just nu har jag blivit mer motiverad!

Har tränat hemma idag, Zumba och en dvd-skiva som visar ett träningsprogram för lår och rumpa som jag har fått från en tidning. Det var en kul pass och blev helt slut, känner mig bra inför ett hemligt uppdatering framöver.
Ni får vet vad som skall hända snart, själv är jag riktig nervös och ivrig.
*
Hello!

I am now back to the blog, had completely lost the motivation to write the blog but now I have become more motivated!

Has been practicing at home today, Zumba and a DVD that demonstrates an exercise for thighs and butt that I have received from a magazine. It was a fun exercise and was totally exhausted, feeling good before a secret update to come. You may know what is going to happen soon, I myself am real nervous and excited.