Dagar

Hej!
 
Jag tänkte bara uppdatera på vad jag har gjort i de senaste dagar.
 
Fredag
På jobbet, såklart att det är så just nu för mig, arbetsliv! :)
Åkte hem efteråt och fixade mig för att festa samma kväll. Linnea hade födelsedagsfest hos henne!
Var där och ute krogen tills ca kl 03.00 sen åkte jag hem.
 
  
 
 
Lördag
Vaknade kl 08.00 för att packa ner mina kläder och sen åka iväg till Stockholm och träffa Emelie som också hade fyllt år! Så det var många som hade fyllt år i den här månad! I alla fall, vi gick och gick runt i stan, när allting var klart så åkte vi hem till Emelie och fixade oss inför festen men tyvärr blev det bråttom till slutet ändå *not good* eller jag kan skylla på huvudstaden som kallas "stress staden". Hihi. Men jaja när vi var framme vid festen så festade vi oss loss och sedan utgång till krogen (Oxid). Dagen efter åkte jag tillbaka hem till Örebro. Jag tackar allihop för i fredags och lördags, folket!!
 
 
 
Tisdag
Igår var jag på jobbet, efter det träffade jag Edina som vi skulle ses och fika. Vi gick till Central Park som är fikställe. Det var gott, vi tog en tårtbit och te. Vi stod framför kassan ett tag innan vi bestämde oss vilken te smak  som vi skulle ta, men till sist lyckades vi välja en te-smak. Vi pratade, pratade och pratade, det var skönt att träffa henne efter ett tag.
 
 
 
 
 
Onsdag
Inget speciellt dag, varit på jobbet. Åkte hem efter jobbet. Jag var vid datorn och såg att Hart of Dixie-serien hade kommit, såklart tittade jag direkt på den serien! Åh, Wade och Zoe! Jocke sade också att en ny film hade kommit som heter Man of Steel, så vi satte oss vid soffan och myste och tittade på filmen. Filmen får 3 av 5 betyg av mig.
 
Bye & Kiss

Instagram

 
Hej bloggare!
 
Jag tog bilden från Instagram: @sakaek - followme and likes!
Today, my look
 
 
(Jag orkade inte att ta en ny bild på mig, lat så jag hämtade bilden från Instagram tidigare idag)
 

Träning

Ursäkta mig, lite dåligt kvalitet PGA jag tog bilder från mobil
 

Idag var som en vanlig dag, man vaknade, klädde på mig, cyklade, jobbade, cyklade, sen var man hemma.
Men jag och Jocke hade bestämt oss att vi skulle powerwalka/jogga och styrketräna idag efter jobbet. Vi tränade arm, axel, bröst och lite på mage, totalt i en och halv timme. Imorgon kommer jag att vara stel som ett sten, fintfint! *not*. När vi var klar med träningen, så drack vi direkt smoothies, MUMS!
 
Min: Mango, honungsmelon, blåbär, banan och mjölk
Jocke: samma som min fast utan blåbär.
 
God natt på er allihop!
 

CHIC

 Hej!
 
Imorse vaknade jag med träningsvärk i ben från hemmaträning igår med Jocke. Jag tränade mest i ben, lår, mage, rumpa och imorgon ska jag och Jocke Powerwalka/jogga och styrketräna i arm, axel och bröst. Iaf var jag på fotokurs ikväll efter jobbet. Sen köpte jag lite mat till tacos som saknades, och självklart tog jag också Chic tidning som jag ville läsa. Nu dejtar jag med sängen och läser!
 
 
 
 
 
OUTFIT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bye - Bye